Sinop Erfelek Selalesi / Sinop-Erfelek-Selale-Gezisi-2017-360 | DereTepe.Net / Doğa içerisine yıllardır adeta gizlenmiş ve 1997 yılında erfelek.

Sinop Erfelek Selalesi / Sinop-Erfelek-Selale-Gezisi-2017-360 | DereTepe.Net / Doğa içerisine yıllardır adeta gizlenmiş ve 1997 yılında erfelek.. En sonsinop merkezde cezaevini,müzeyi ve türbeleri dolaşmıştık. Şelalenin özelliklerinden biri de basamak halinde olmasıdır. Sinop erfelek şelalesi doğa güzelliğinin yanı sıra müthiş bir doğa yürüyüşü olarak da değerlendirebilirsiniz. Yaz ayları yaklaştıkça piknik yerleri ve serin mekân arayışına geçenler için güzel bir şelaleyi sinop erfelek tatlıca şelalesi ve tabiat. Sinop tarihi cezaevinden sonra erfelek şelaleleri 'ne gittik.

Sinop'un erfelek ilçesinde bulunan şelaleler sinop'a yaklaşık 45 kilometre mesafede konumlanıyor. Sinop erfelek şelalesi #sinop #erfelek #şelale #waterfall sinop erfelek şelalesi neler yapılır ? Erfelek şelalesi tahta yol parkurunun tam ortasında doğal ürünler satan bir de dinlenme noktası var. Düşünün, 1997 senesine kadar bu harika şelalelerin varlığından kimsenin haberi. Tam olarak 28 şelaleden oluşan bu doğa harikası yıllardır doğa ananın kucağında keşfedilmemişti ta ki 1997 senesine kadar.

Sinop-Erfelek-Selale-Gezisi-2017-134 | DereTepe.Net
Sinop-Erfelek-Selale-Gezisi-2017-134 | DereTepe.Net from www.deretepe.net
Tam 28 şelaleden oluşan doğal cennet erfelek şelaleleri'nin en ilginç yönü sadece 19 yıl önce keşfedilmiş olması. Sinop kamp alanları arasında bulunan erfelek şelalesi'ne göz atabilirsiniz. Facebook'ta erfelek tatlıca şelaleleri'nin daha fazla içeriğini gör. Sinop erfelek şelalesi #sinop #erfelek #şelale #waterfall sinop erfelek şelalesi neler yapılır ? Sinop tarihi cezaevinden sonra erfelek şelaleleri 'ne gittik. Burada 27 şelale var ve. 1997 yılında devlet su i̇şleri tarafından sinop erfelek barajının yapımı aşamasında açılan yollardan ulaşılan erfelek şelaleleri gezinti için gelip görenleri muhteşem görselliği ile şaşkına çevirmektedir. Erfelek şelalesi tahta yol parkurunun tam ortasında doğal ürünler satan bir de dinlenme noktası var.

Erfelek şelalesi nerede ve nasıl gidilir?

Sinop kamp alanları arasında bulunan erfelek şelalesi'ne göz atabilirsiniz. Erfelek şelalesi tahta yol parkurunun tam ortasında doğal ürünler satan bir de dinlenme noktası var. Erfelek şelalesi nerede ve nasıl gidilir? Türkiye'de doğaya dair farkındalığın yok denecek kadar az olması sıklıkla yakındığım bir konu. Sinop merkeze 42 kilometre, erfelek ilçesine 18 kilometre uzaklıkta bulunan tatlıca şelaleleri; Sinop erfelek şelalesi #sinop #erfelek #şelale #waterfall sinop erfelek şelalesi neler yapılır ? Erfelek ilçesine de 10 km kadardır. Erfelek tatlıca şelalesi de ipe tırmanan düşer miyim acaba yani düşme ihtimali var mı (15)yaşındayım kızım korkuyorum. Erfelek tatlıca şelaleleri görünler buradan vazgeçemiyor. Sinop erfelek şelalesi #sinop #erfelek #şelale #waterfall summertime by. Erfelek tatlıca şelaleleri sinop il merkezine 45 kilometre, erfelek ilçesine ise 10 kilometre uzaklıktadır. Sinop tatilinizde gidebileceğiniz erfelek şelaleleri hakkında bilgiler, ziyaretçi yorumları ve yakınındaki otelleri burada bulabilirsiniz. Facebook'ta erfelek tatlıca şelaleleri'nin daha fazla içeriğini gör.

Özel aracınız yok ise, sinop'tan erfelek'e her yarım saatte bir otogardan hareket eden dolmuşlarla. Erfelek şelalesi nerede ve nasıl gidilir? Erfelek ilçesine de 10 km kadardır. Sinop merkeze 42 kilometre, erfelek ilçesine 18 kilometre uzaklıkta bulunan tatlıca şelaleleri; Gidiş sinop' a 45 km ve erfelek i̇lçesine 10 km uzaklıktadır.

Erfelek Tatlıca Şelaleleri Sinop - YouTube
Erfelek Tatlıca Şelaleleri Sinop - YouTube from i.ytimg.com
1997 yılında devlet su i̇şleri tarafından sinop erfelek barajının yapımı aşamasında açılan yollardan ulaşılan erfelek şelaleleri gezinti için gelip görenleri muhteşem görselliği ile şaşkına çevirmektedir. Sinop'un erfelek ilçesinde bulunan sinop'a yaklaşık 45 kilometre uzaklıkta bulunmaktadır. En sonsinop merkezde cezaevini,müzeyi ve türbeleri dolaşmıştık. Trabzon'dan ordu'ya dönerken öylesine yoğun yağmur yağan. Sinop'un erfelek ilçesinde bulunan şelaleler sinop'a yaklaşık 45 kilometre mesafede konumlanıyor. Tatlıca takım şelaleleri, sinop iline bağlı erfelek'in on beş kilometre güneyinde kalıyor. Şelalelerin ardı ardına dizildiği bu akarsu yanından geçiyorsunuz. Erfelek tatlıca şelalesi de ipe tırmanan düşer miyim acaba yani düşme ihtimali var mı (15)yaşındayım kızım korkuyorum.

Sinop'un erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi içerisinden akan, irili ufaklı 28 şelaleden oluşan erfelek tatlıca şelaleleri, her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor.

Www.turluyorum.net te.erfelek şelalesi sinopbu bölge doğası gereği şelalelerle dolu cennet bir köşe sanki. Birçok doğa harikasını bünyesinde toplamış olan karadeniz bölgesi'nin, sinop ilinde yer alıyor erfelek tatlıca şelaleleri. 00:35 erfelek tabiat parkı tam 28 şelaleden oluşan doğal cennet erfelek şelaleleri'nin en ilginç yönü sadece 19 yıl önce keşfedilmiş olması. Giriş ücreti ve ziyaret saatleri sinop nasıl gidilir? Tam 28 şelaleden oluşan doğal cennet erfelek şelaleleri'nin en ilginç yönü sadece 19 yıl önce keşfedilmiş olması. Peki, niye o zamana kadar böyle bir yer keşfedilmedi? Erfelek ilçesine de 10 km kadardır. Farkındalığın az olması bir yana, doğal kaynakların sorumsuzca sömürülmesi, kirletilmesi. Sinop'un erfelek ilçesinde bulunan şelaleler sinop'a yaklaşık 45 kilometre mesafede konumlanıyor. Tam olarak 28 şelaleden oluşan bu doğa harikası yıllardır doğa ananın kucağında keşfedilmemişti ta ki 1997 senesine kadar. İlçe merkezine olan uzaklık ise 10 kilometre civarında. Sinop kamp alanları arasında bulunan erfelek şelalesi'ne göz atabilirsiniz. Türkiye'de doğaya dair farkındalığın yok denecek kadar az olması sıklıkla yakındığım bir konu.

Sinop'un erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi içerisinden akan, irili ufaklı 28 şelaleden oluşan erfelek tatlıca şelaleleri, her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Şelalenin özelliklerinden biri de basamak halinde olmasıdır. Sinop kamp alanları arasında bulunan erfelek şelalesi'ne göz atabilirsiniz. Burada 27 şelale var ve. Sinop'un erfelek ilçesinde bulunan şelaleler sinop'a yaklaşık 45 kilometre mesafede konumlanıyor.

Sinop-Erfelek-Selale-Gezisi-2017-113 | DereTepe.Net
Sinop-Erfelek-Selale-Gezisi-2017-113 | DereTepe.Net from www.deretepe.net
Şelalenin özelliklerinden biri de basamak halinde olmasıdır. Sinop erfelek şelalesi yol tarifi. Özel aracınız yok ise, sinop'tan erfelek'e her yarım saatte bir otogardan hareket eden dolmuşlarla. İlçe merkezine olan uzaklığı ise 10 kilometre civarında. Trabzon'dan ordu'ya dönerken öylesine yoğun yağmur yağan. Gidiş sinop' a 45 km ve erfelek i̇lçesine 10 km uzaklıktadır. Ülkemizin en güzel şelalelerinden biri erfelek tatlıca şelaleleri. Burada 27 şelale var ve.

Sinop erfelek şelalesi yol tarifi.

00:35 erfelek tabiat parkı tam 28 şelaleden oluşan doğal cennet erfelek şelaleleri'nin en ilginç yönü sadece 19 yıl önce keşfedilmiş olması. Sinop'un erfelek ilçesinde bulunan sinop'a yaklaşık 45 kilometre uzaklıkta bulunmaktadır. Gidiş sinop' a 45 km ve erfelek i̇lçesine 10 km uzaklıktadır. Erfelek tatlıca şelaleleri görünler buradan vazgeçemiyor. Doğa içerisine yıllardır adeta gizlenmiş ve 1997 yılında erfelek. Tüm fotoğraf ve ayrıntılı bilgiler. Ağırlıklı olarak rize kaçkarlar ve artvin'in yaylalarını gezmeyi planladığımız seyahatimizi yarıda keserek geri dönmek zorunda kalıyoruz. Erfelek şelaleleri, sinop merkeze 48 km, sinop havaalanına ise 42 km mesafededir. En sonsinop merkezde cezaevini,müzeyi ve türbeleri dolaşmıştık. Erfelek tatlıca şelaleleri sinop il merkezine 45 kilometre, erfelek ilçesine ise 10 kilometre uzaklıktadır. 1997 yılında devlet su i̇şleri tarafından sinop erfelek barajının yapımı aşamasında açılan yollardan ulaşılan erfelek şelaleleri gezinti için gelip görenleri muhteşem görselliği ile şaşkına çevirmektedir. Erfelek ilçesine de 10 km kadardır. Sinop erfelek şelalesi yol tarifi.

Erfelek tatlıca şelalesi de ipe tırmanan düşer miyim acaba yani düşme ihtimali var mı (15)yaşındayım kızım korkuyorum sinop sel. Sinop erfelek şelalesi doğa güzelliğinin yanı sıra müthiş bir doğa yürüyüşü olarak da değerlendirebilirsiniz.

Posting Komentar

0 Komentar